Олімпійські кільця

Олена Петрова

Олена Петрова

…And iPhone & iPad friendly too!

 Срібна призерка Олімпійських ігор. Багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів світу з біатлону.

Володимир Голубничий

Володимир Голубничий

Дворазовий олімпійський чемпіон по спортивній ходьбі.

Лілія Єфремова-Вайгіна

Лілія Єфремова-Вайгіна

Tagline

Бронзовий призер олімпійських ігор по біатлону.

Леонід Жаботинський

Леонід Жаботинський

Tagline

Дворазовий олімпійський чемпіон в важкій атлетиці.

Володимир Куц

Володимир Куц

Tagline

Дворазовий олімпійський чемпіон з легкої атлетики. Дворазовий рекордсмен світу на 5 та 10км. 

Олександр Кириченко

Олександр Кириченко

Tagline

Чемпіон олімпійських ігор з велотреку.

Олександр Шапаренко

Олександр Шапаренко

Tagline

Дворазовий олімпійський чемпіон з веслування на байдарці. Заслужений майстер спорту СССР.

Михайло Маміашвілі

Михайло Маміашвілі

Tagline

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби.

Микола Смага

Микола Смага

Tagline

Бронзовий призер Олімпійських ігор в Мехіко по спортивній ходьбі.

Олександр Феденко

Олександр Феденко

Tagline

Срібний призер 27-х олімпійських ігор з шосейних велогонок.

Валентина Семеренко

Валентина Семеренко

Tagline

Олімпійська чемпіонка з біатлону. Сочі 2014.

Віта Семеренко

Віта Семеренко

Tagline

Чемпіонка та бронзова призерка Олімпійських ігор у Сочі 2014. (біатлон)

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Наші партнери

ПСП "КОМИШАНСЬКЕ"

Розповісти друзям

facebook  інста

Пошук по сайту

Новини

Львів ідеально підходить для зимової Олімпіади-2022.

olimp

Львів, який за місяць прийме матчі Євро-2012, ідеально підходить для проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року – як з точки зору географії, клімату, спортивних традицій, так і з огляду на потужний туристичний потенціал. Про це в коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» заявив перший віце-президент Національного олімпійського комітету України, президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

 «Необхідно обов’язково боротись за заявку. Чесно зізнаюсь: федерація у першу чергу зацікавлена в проведенні змагань номер один у світі. Будучи в списку 21 найсильніших команд світу, сьогодні ми єдині не маємо ліцензованих міжнародних арен і не проводили міжнародних змагань. А лідери світового біатлону хочуть, щоб ми включились в цей процес. Тому ми дуже чекаємо такої бази», – пояснив представник НОК, відповідальний за підготовку української збірної до «білої» Олімпіади.

 Водночас федерація біатлону пропонує на першому етапі підготовки до заявки будувати не шикарні бази, а виконати власне найнеобхіднішу умову Міжнародного олімпійського комітету – збудувати великий біатлонний комплекс у Тисовці на висоті тисяча метрів. Ця інфраструктура стане в пригоді державі в будь-якому випадку, виграє від цього і регіон.

 Володимир Бринзак переконаний: навіть якщо Україна програє право на проведення змагань, виграє федерація і регіон, отримавши інфраструктуру, необхідну для зимових видів спорту. «Національна збірна зможе проводити тут підготовку і збори напередодні змагань, можна сюди запрошувати тренуватись інші збірні команди. Ці бази гарантовано не будуть пустувати», – пояснив президент федерації.

 Львівський регіон є найкращим кандидатом на проведення Зимових Олімпійських ігор.  «У місті є стадіон для відкриття, дорожня інфраструктура, нове потужне летовище, є біатлонні традиції. І що не менш важливо – місто вже має статус приймаючого міста Євро-2012. Після проведення чемпіонату з футболу місто матиме хорошу репутацію і неоціненний досвід в організації подібних великих міжнародних проектів», – переконаний віце-президент НОК.

 «Природні, кліматичні умови достатні для проведення Олімпіади. Місто Лева має потужний туристичний потенціал, має чудову культурну спадщину, європейський характер. Просто потрібно підготувати проект і частину інфраструктуру, створити умови, які відповідають міжнародним стандартам. А далі йти вперед», – каже Бринзак.

 Перший віце-президент Національного олімпійського комітету завважив, що сьогодні нема точних розрахунків щодо кошторису змагань. Є грубі розрахунки і аналіз, скільки об’єктів необхідно для проведення зимової Олімпіади. Детальніші дослідження будуть зроблені після Євро-2012 та Олімпіади в Лондоні – це першочергові спортивні проекти держави 2012 року.

 

посилання на статтю.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Міжнародні новини