Олімпійські кільця

Олена Петрова

Олена Петрова

…And iPhone & iPad friendly too!

 Срібна призерка Олімпійських ігор. Багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів світу з біатлону.

Володимир Голубничий

Володимир Голубничий

Дворазовий олімпійський чемпіон по спортивній ходьбі.

Лілія Єфремова-Вайгіна

Лілія Єфремова-Вайгіна

Tagline

Бронзовий призер олімпійських ігор по біатлону.

Леонід Жаботинський

Леонід Жаботинський

Tagline

Дворазовий олімпійський чемпіон в важкій атлетиці.

Володимир Куц

Володимир Куц

Tagline

Дворазовий олімпійський чемпіон з легкої атлетики. Дворазовий рекордсмен світу на 5 та 10км. 

Олександр Кириченко

Олександр Кириченко

Tagline

Чемпіон олімпійських ігор з велотреку.

Олександр Шапаренко

Олександр Шапаренко

Tagline

Дворазовий олімпійський чемпіон з веслування на байдарці. Заслужений майстер спорту СССР.

Михайло Маміашвілі

Михайло Маміашвілі

Tagline

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби.

Микола Смага

Микола Смага

Tagline

Бронзовий призер Олімпійських ігор в Мехіко по спортивній ходьбі.

Олександр Феденко

Олександр Феденко

Tagline

Срібний призер 27-х олімпійських ігор з шосейних велогонок.

Валентина Семеренко

Валентина Семеренко

Tagline

Олімпійська чемпіонка з біатлону. Сочі 2014.

Віта Семеренко

Віта Семеренко

Tagline

Чемпіонка та бронзова призерка Олімпійських ігор у Сочі 2014. (біатлон)

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Наші партнери

ПСП "КОМИШАНСЬКЕ"

Розповісти друзям

facebook  інста

Пошук по сайту

Новини

Фестиваль спорту, краси і здоров’я - 2018

2018 лебедин 1

Традиційно у Лебединській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 втретє пройшов фестиваль спорту, краси і здоров'я.

Головне завдання заходу – популяризація здорового способу життя, формування навичок рухової активності, активної мотивації дбайливого ставлення до власного здоров'я. Адже саме здоровим, красивим, сильним має бути майбутнє України, майбутнє міста, рідної школи.

Фестиваль об'єднав учнів, батьків і педагогів у єдиному прагненні до здорового способу життя.

З привітальним словом до всіх присутніх звернулася директор школи Валентина Юріївна Верхова. Вона зазначила, що фестиваль є своєрідним щорічним звітом про роботу на етапі реалізації експериментально-дослідницької роботи з проблеми «Виховання здорового способу життя засобами музейної педагогіки», участі у Всеукраїнській мережі шкіл олімпійської освіти та Шкіл сприяння здоров'я, реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»; прикладом єдності учнів, батьків і педагогів у вихованні загальнолюдських ідеалів, миру і власної гідності .

Фестиваль проходив за підтримки голови Сумського обласного відділення НОК України, української біатлоністики, заслуженого майстра спорту України, срібної призерки зимових Олімпійських ігор 1998 року в Нагано Олени Юріївни Петрової. На святі були присутні секретар Лебединської міської ради Оксана Анатоліївна Древаль; голова Сумського обласного відділення заслуженого майстер спорту України, срібна призерка зимових Олімпійських ігор 1998 року в Нагано Олена Юріївна Петрова, майстер спорту з пауерліфтингу Анна Рикун, завідувачка міським методичним кабінетом Лариса Василівна Ковтуненко; голова ради школи, депутат міської ради Дмитро Анатолійович Коваленко; член ради школи, головний редактор радіомовлення «Світанок» Наталія Іванівна Панченко, голова батьківського комітету школи Тетяна Миколаївна Машкова, батьки, педагоги та учні 5-11 класів.

Пріоритетним напрямком роботи школи є співпраця з батьками у питанні виховання активної життєвої позиції учнів щодо здорового способу життя. Тож батьки стали активними учасниками заходу і взяли участь у всіх спортивних змаганнях, що відбулися в рамках фестивалю. Цього разу змагалися чотири команди: команди учнів - «Успіх», «Молодь ХХІ століття» та команди батьків - «СМС» (сім'я, молодь, спорт), «Невідкладна допомога».

Змагання між командами розпочалися розминкою. Цього разу розминка була незвичайною – адже ми долучаємося до проекту «Розминка від чемпіона». Отже, провела її наша гостя - майстер спорту з пауерліфтингу, стипендіат відділення НОК України в Сумській області Анна Рикун.

2018 лебедин 2

У програмі змагань були різні конкурси та естафети, що супроводжувалися виступами хореографічних колективів «Соняшник» (керівник Ірина Усенко) та «Ерідан» (керівник Марина Капуста). Нещодавно юні танцюристи хореографічного колективу «Соняшник» здобули чергові перемоги на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Танцююче покоління-2018». Він проходив у місті Суми та зібрав чималу кількість учасників з різних міст України. Хореографічний колектив «ERIDAN» на цьому конкурсі дебютував вперше.

Гордістю школи є секція боксу під керівництвом тренера Віталія Олеговича Орєхова, яку відвідують шкіл міста і мають досягнення в змаганнях не лише на обласному рівні, а й на Всеукраїнському. Денис Заплюсвічка і Ростислав Прокопович на Чемпіонаті України у Покровську виконали нормативи кандидатів у майстри спорту й увійшли до збірної команди України з боксу. Під час фестивалю чемпіони представили раунд-виступ. Також раунд-виступ представили й призери обласних та зональних змагань Богдан Плахотько та Назар Плаходько.

2018 лебедин 3

Для глядачів звучали пісні про Україну у виконанні учениці 6-го класу Юліани Романенко та сестер Влади Дєгтярь, випускниці школи і Анни Дєгтярь, учениці 4-го класу.

Учні школи люблять займатися різними видами спорту і мають гарні результати на рівні міста й області. Волейбольна команда брала участь у змаганнях Шкільної волейбольної ліги України, де у фіналі змагань одержала перемогу і представляла місто Лебедин на обласних змаганнях. Зі стрітболу збірна команда 9-11 класів зайняла 1-е місце, учень 11 класу Тимошенко Вадим у легкоатлетичному кросі на 3000 м посів 2-е місце, у міських змаганнях з футболу команда 8-11 класів зайняла 1-е місце, у змаганнях з настільного тенісу команда посіла 2-е місце, в обласних змаганнях з легкої атлетики Кривоногова Марія зайняла 2-е і 3-е місця, команда баскетболістів зайняла у міських змаганнях 1-е місце. На фестивалі команда баскетболістів продемонструвала свій виступ.

Завершився фестиваль підведенням підсумків і нагородженням команд подарунками від Національного олімпійського комітету України та батьківського комітету.

2018 лебедин 4

2018 лебедин 5

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Міжнародні новини