Олімпійські кільця

Олена Петрова

Олена Петрова

…And iPhone & iPad friendly too!

 Срібна призерка Олімпійських ігор. Багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів світу з біатлону.

Володимир Голубничий

Володимир Голубничий

Дворазовий олімпійський чемпіон по спортивній ходьбі.

Лілія Єфремова-Вайгіна

Лілія Єфремова-Вайгіна

Tagline

Бронзовий призер олімпійських ігор по біатлону.

Леонід Жаботинський

Леонід Жаботинський

Tagline

Дворазовий олімпійський чемпіон в важкій атлетиці.

Володимир Куц

Володимир Куц

Tagline

Дворазовий олімпійський чемпіон з легкої атлетики. Дворазовий рекордсмен світу на 5 та 10км. 

Олександр Кириченко

Олександр Кириченко

Tagline

Чемпіон олімпійських ігор з велотреку.

Олександр Шапаренко

Олександр Шапаренко

Tagline

Дворазовий олімпійський чемпіон з веслування на байдарці. Заслужений майстер спорту СССР.

Михайло Маміашвілі

Михайло Маміашвілі

Tagline

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби.

Микола Смага

Микола Смага

Tagline

Бронзовий призер Олімпійських ігор в Мехіко по спортивній ходьбі.

Олександр Феденко

Олександр Феденко

Tagline

Срібний призер 27-х олімпійських ігор з шосейних велогонок.

Валентина Семеренко

Валентина Семеренко

Tagline

Олімпійська чемпіонка з біатлону. Сочі 2014.

Віта Семеренко

Віта Семеренко

Tagline

Чемпіонка та бронзова призерка Олімпійських ігор у Сочі 2014. (біатлон)

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Наші партнери

ПСП "КОМИШАНСЬКЕ"

Розповісти друзям

facebook  інста

Пошук по сайту

Новини

Відділення НОК України в Сумській області звітує про «Олімпійський день-2022»

2022 ОД -1

Вітаємо всіх, хто любить спорт, хто займається спортом, хто вболіває на спортивних змаганнях. Всіх, хто не уявляє своє життя без нього. Адже спорт є засобом формування фізичноï досконалості , мужності , грації та краси. Олімпійський рух — значна подія в історії, а Міжнародний Олімпійський День — це родинне свято спорту, яке відзначають в пам'ять про цей самий рух.

«Олімпійський день-2022» в Україні проходить під гаслом «Борись, перемагай – мир для України здобувай!».

Під час проведення заходів, які тривали з червня і до кінця липня були влаштовані символічні пробіги, розминки, руханки, майстер-класи та змагання з різних видів спорту, естафети, вікторини, спілкування зі спортсменами та олімпійцями Сумської області, фото на згадку з улюбленими спортсменами та олімпійцями.

Учасники заходу нагороджені подарунками від НОК України та відзначені сертифікатами за участь!

Заходи були проведені в умовах воєнного стану з дотриманням всіх необхідних норм.

На церимонію відкриття 24.06.2022 завітали почесні гості: ректор Сумського державного університету - Василь Данилович Карпуш , голова вiддiлення Національного олімпійського комітету в Сумській області, срібна призерка Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту України з біатлону - Петрова Олена Юріївна, начальник управління молоді та спорту Сумської обласної державної адмiнiстрації – Походня Євген Іванович, заступниця міського голови - Мотречко Віра Володимирівна, начальник відділу фізичної культури та спорту Сумської міської ради - Обравіт Єлизавета Олександрівна та проректор з науково-педагогічної роботи Сумського державного університету - Бріжатий Олександр Володимирович, а найголовнішими учасниками сьогодні є юнi спортсмени та їхні батьки, які присутні на святі!

2022 ОД -2

29 червня до Олімпійського дня приєдналися юнаки зі спортивної гімнастики. Учасники комплексної дитячо юнацької спортивної школи "Суми", продемонстрували свої вміння та навички. У змаганнях брали участь 30 спортсменів різної вікової категорії під керівництвом компанії КДЮСШ "Суми" Літовцевої Тетяни Вікторівни.

На сумському стадіоні "Авангард" 29.06.2022 юні спортсмени-футболісти влаштували пробіг "олімпійського кола" та зіграли товариську гру. Після чого були нагороджені подарунками від Національного олімпійського комітету в Сумській області. Олімпійський день не передбачає змагальну програму. Найголовніше – це участь!

1 липня на Сумському студенському пляжі Вихованці віком від 7 до 13 років міського комунального закладу комплексна ДЮСШ «Суми» продемонстрували свої вміння та навички з пляжного самбо. На заході почесним гостем був представник ДФТГ№4 (Добровольчого формування територіальної громади №4) Ткачов Сергій.

6 липня Олімпійський день відбувся у стінах КДЮСШ "Суми" для юних олімпійців зі спортивної аєробіки. Спортсмени показали свою неперевершену майстерність, запалили усіх своїм спортивним танцем, порадували публіку своїми вправами та подарували гарний настрій. Тренери: Анна Корнієнко, Марина Фуртат, Ірина Дух. Також приймали участь спортсмени з ДЮСШ СПАРТАК і КДЮСШ 1.

На завершення кожен учасник Олімпійського дня отримав сувеніри від НОК України в Сумській області. Бажаємо впевнених перемог юним спортсменам та їх тренерам!

7 липня до святкування Міжнародного Олімпійського дня - 2022 під слоганом «Борись, перемагай – мир для України здобувай!» долучилися вихованці спортивної школи СДЮШОР «Динамо» з хокею на траві та спортивного клубу «Лідер» закладу Сумської міської ради «Спорт для всіх». Почесним гостем був заступник голови Сумської обласної державної адміністрації – Олег Клименчуков та старший інспектор відділу ювенальної превенції ГУНП в Сумській області – Олександр Галицький.

Олімпійський день традиційно розпочався із загальної руханки, потім були майстер-класи з хокею на траві, де юні спортсмени продемонстрували свої вміння. Всі бажаючі мали змогу навчитися основним правилам, які несе в собі хокей на траві та спробувати пограти в цю командну гру. А ще був подарунок від тренерів - фото-зона з фоном символічних олімпійських кілець та слова «ХОКЕЙ».

Далі з нагоди святкування Міжнародного олімпійського дня на базі плавального басейну Сумського державного університету08.07.2022 відбулись урочисті заходи за участі начальника Сумського обласного відділення (філії) МОН України Владислава Маслова. Гостями свята також були: голова вiддiлення Національного олімпійського комітету в Сумській області, срібна призерка Олімпійських ігор, Заслужений майстер спорту України з біатлону - Олена Петрова, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, чемпіон Всесвітньої універсіади 2013 року - Віталій Корж, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця Олімпійських ігор 2016 в Ріо-де-Жанейро - Оксана Шкурат, проректор з науково-педагогічної роботи Сумського державного університету - Олександр Бріжатий.

Вихованці літньої школи розпочали "Олімпійський день" розминкою разом з Олімпійцями, під час якої отримали єнергію та гарний настрій. Далі діти перейшли до єстафет, у яких проявили свої здібності, продемонстрували свою силу, характер та жагу до перемоги. На завершення заходу, учасники отримали подарунки від відділення НОК України в Сумській області, зробили спільне з Олімпійськими чемпіонками та зарядилися веселим настроєм на цілий день.

І на завершення 12 липня у басейні Сумського державного університету змагались вихованці спортшколи для осіб з інвалідністю "Інваспорт".

На заході були присутні: голова вiддiлення Національного олімпійського комітету в Сумській області, срібна призерка Олімпійських ігор, Заслужений майстер спорту України з біатлону - Олена Петрова та директор Сумської обласної юнацької спортивної школи "Інваспорт" - Володимир Босенко.

Зважаючи на всі ті події, які відбуваються в Україні, хочеться, щоб у діток все одно був привід для змагань, привід для того, щоб побути разом, поспілкуватися і проявити себе. Ксенія Карімова - у своїй нозології посіла перше місце. Вона взяла участь у запливі 50 метрів вільним стилем. Про те, що таке плавання для неї, говорить: "Це спорт, сила і підтримка здоров’я". Також перші місця вибороли Анна Єрмакова, Дмитро Смірнов, Антон Ярошенко та Максим Батура. Крім запливів на 50 метрів вільним стилем відбулась естафета чотири по п’ятдесят метрів.

Діти продемонстрували свої вміння, показали зацікавленність та жагу до перемоги. Усі учасники наприкінці заходу отримали на згадку чудові подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України в Сумській області.

2022 ОД -3

2022 ОД -4

2022 ОД -5

2022 ОД -6

2022 ОД -7

2022 ОД -8

2022 ОД -9

2022 ОД -10


Додати коментар


Захисний код
Оновити

Міжнародні новини