Олімпійські кільця

Олена Петрова

Олена Петрова

…And iPhone & iPad friendly too!

 Срібна призерка Олімпійських ігор. Багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів світу з біатлону.

Володимир Голубничий

Володимир Голубничий

Дворазовий олімпійський чемпіон по спортивній ходьбі.

Лілія Єфремова-Вайгіна

Лілія Єфремова-Вайгіна

Tagline

Бронзовий призер олімпійських ігор по біатлону.

Леонід Жаботинський

Леонід Жаботинський

Tagline

Дворазовий олімпійський чемпіон в важкій атлетиці.

Володимир Куц

Володимир Куц

Tagline

Дворазовий олімпійський чемпіон з легкої атлетики. Дворазовий рекордсмен світу на 5 та 10км. 

Олександр Кириченко

Олександр Кириченко

Tagline

Чемпіон олімпійських ігор з велотреку.

Олександр Шапаренко

Олександр Шапаренко

Tagline

Дворазовий олімпійський чемпіон з веслування на байдарці. Заслужений майстер спорту СССР.

Михайло Маміашвілі

Михайло Маміашвілі

Tagline

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби.

Микола Смага

Микола Смага

Tagline

Бронзовий призер Олімпійських ігор в Мехіко по спортивній ходьбі.

Олександр Феденко

Олександр Феденко

Tagline

Срібний призер 27-х олімпійських ігор з шосейних велогонок.

Валентина Семеренко

Валентина Семеренко

Tagline

Олімпійська чемпіонка з біатлону. Сочі 2014.

Віта Семеренко

Віта Семеренко

Tagline

Чемпіонка та бронзова призерка Олімпійських ігор у Сочі 2014. (біатлон)

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Наші партнери

ПСП "КОМИШАНСЬКЕ"

Розповісти друзям

facebook  інста

Пошук по сайту

Новини

Олімпійська осінь 2023!!!

2023 осінь

Насиченою на спортивні події видалась осінь 2023 року для відділення Національного олімпійського комітету України в Сумській області.

Всеукраїнський Олімпійський урок в рамках Європейського тижня спорту.

Організатори заходу:

-  Відділення НОК України в Сумській області

-  Управління молоді та спорту Сумської ОДА

-  Департамент освіти і науки Сумської ОДА

-  КЗ СОР «Сумський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

 

Директор департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова разом зі срібною призеркою Олімпійських ігор, Заслужений Майстер Спорту України з біатлону - Олена Петрова привітали всіх присутніх зі спортивним святом, закликали дітей долучатися до занять спортом, адже головна задача - бути здоровими, сильними, гарно навчатись і бути справжніми патріотами свого міста і своєї Батьківщини.

А також на заході були присутні учасники зимових та літніх Олімпійських ігор - Тетяна Антипенко, Оксана Шкурат, чемпіон з Всесвітньої Універсіади, рекордсмен України з естафетного бігу - Віталій Корж, учасник всеукраїнських, європейських та світових турнірів зі стрільби з лука - Артем Овчинніков.

Захід розпочався зі спортивної розминки, яку проводили Софія Кривцова і Софія Половинка - кандидати в майстри спорту України, призери чемпіонату України, переможці обласних та міських змагань! Старший тренер відділення акробатики Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2 - Вікторія Юріївна Коржова.

2023 осінь 1

Показовим виступом колектив DANCE STUDIO S&P, під керівництвом Людмили Крамінської, порадував всіх присутніх запальним та енергійним танцем.

Основна часина Олімпійського уроку проходила під назвою «Цікава фізкультура!». Для школярів 5-6 класів міста Суми та Сумської області очікували 5 спортивних локацій, а саме: дартц, довга скакалка, переправа, супер теніс та найспритніший. На кожній локації учасників чекали куратори, які ознайомили з цікавими завданнями та допомагали у проходженні даної локації. У конкурсі "Переправа" разом носили м’яч за допомогою гімнастичних палиць. Разом грали у “Супер-теніс”. У конкурсі “Найспритніший” діти збирали фішки в той час, як ведучий заважав їм мотузкою з м’ячем. Учасники випробували свої сили, зарядилися гарним настроєм та позитивними емоціями. У підсумку переможців не визначали, але головне завдання досягнуте – всі діти отримали позитивні емоції та подарунки від НОК України.

 2023 осінь 2

Обласні змагання з біатлону, присвячені пам'яті МСУМК Романа Звонкова та ветеранів Сумського біатлону під патронатом Національного олімпійського комітету України

2023 осінь 3

У змаганнях взяли участь близько 80 спортсменів відділень біатлону ДЮСШ 2002-2011 років народження, на якому показали високі результати. По закінченню змагань всі учасники були нагороджені сувенірними подарунками від Національного олімпійського комітету України та Віддалення НОК Україні в Сумській області! Результати змагань знайдете на нашій сторінці у facebook за посиланням http://surl.li/oadpw

Змагання з бадмінтону серед підліткових клубів за місцем проживання

Відділення НОК України в Сумській області спільно з міським центром «Спорт для всіх» провели відкриті змагання з бадмінтону серед підліткових клубів. Змагання відбувались в ігровому залі СК «Авангард». Участь в спортивному заході взяли діти 2008 року народження та молодші. Протягом змагань на кортах учасники демонстрували майстерні технічні ігри.

По завершенню спортивних змагань призерів та учасників змагань нагороджено дипломами, футболками від Відділення НОК України в Сумській області.

2023 осінь 4

Конкурс малюнків та літературних творів на тему «Олімпійський рух: історія та сьогодення»

Неймовірно гарні малюнки від учнів закладів загальної середньої освіти та закладів спеціальної освіти міста Сум та Сумської області знайдете на нашій сторінці уfacebook за посиланням http://surl.li/oaecr

Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Будь активний» проведено завдяки тісній співпраці КЗ СОР «Сумський обласний центр фізичного здоровʼя населення «Спорт для всіх» та відділення НОК України в Сумській області.

Учасниками спортивних естафет та запальної руханки від координатора соціального проекту «Активні парки - локації здорової України» ГРУНЧЕВОЇ Наталії стали учні четвертих класів Сумского закладу загальної середньої освіти №12 СМР.

Свято спорту пройшло у дружній атмосфері, дітлахи завзято боролися за перемогу у кожній естафеті, продемонструвавши спортивну майстерність та справжню волю до перемоги. Під час «Веселих стартів» учасники заходу показали, як уміють долати труднощі, підтримувати свою команду, проявляти згуртованість, організованість, дружбу та взаємовиручку.

Переможці та призери естафет були нагороджені грамотами та медалями від КЗ СОР «СОЦ ФЗН«Спорт для всіх». Також учні отримали подарунки від НОК України з рук срібної призерки Олімпійських ігор Олени ПЕТРОВОІ.

2023 осінь 5

І на завершення Фізкультурно-оздоровчий захід «Сива осінь» серед ветеранів спорту.

Організатори заходу:

-  КЗ СОР«Сумський обласний центр фізичного здоровʼя населення «Спорт для всіх»;

-  Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації;

-  Відділення НОК України в Сумській області;

-  ГО «Сумська обласна організація Всеукраїнське фізкультурно спортивне товариство «Україна».

3 вітальним словом до учасників заходу звернувся виконуючий обов’язки директора КЗ СОР «Сумський обласний центр фізичного здоровʼя населення «Спорт для всіх» Олександр ПАЛАДИЧ. Також підтримати команди завітала Заслужений майстер спорту України, срібна призерка Олімпійських ігор, голова відділення НОК України в Сумській області Олена ПЕТРОВА.

2023 осінь 6

У обласних змаганнях з волейболу «Сива осінь» серед ветеранів спорту взяли участь команди з міст Суми та Білопілля. Ігри проводились за круговою системою.Переможцям та призерам змагань вручили медалі та грамоти від КЗ СОР «Сумський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також кубки та цікаві подарунки від відділення НОК України в Сумській області.

Щиро і безмежно вдячні ЗСУ, нашим захисникам і захисницям, за можливість проводити змагання і жити повноцінним життям в цей нелегкий час. Такі заходи дійсно сприяють знайомству, дружбі та єднанню.

Дякуємо всім причетним за незабутню Олімпійську осінь 2023!!!

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Міжнародні новини